top of page

Wandtegels en XXL Tegels

Plaatsen van wandtegels en XXL tegels.

Tegelwerken Samson plaatst alle mogelijke wandtegels, rekening houdend met uw wensen, de toepassing en de mogelijkheden in de ruimte:

  • Wandtegels in zowel nieuwbouw als renovatie​​​

  • Plaatsen van nieuwe tegels over bestaande tegels

  • Wandtegels in badkamer of keuken

  • Andere projecten, altijd bespreekbaar

Wij staan sterk als het gaat over XXL Tegels en het plaatsen van XXL Tegels. Met ons gespecialiseerd team staan we garant voor een mooie en nette afwerking. Ook voor specialere formaten XXL Tegels hebben wij de juiste expertise en materialen in huis.

De plaatsing van XXL Tegels is geen sinecure en laat je best over aan specialisten in grote formaten. Grote platen worden altijd geplaatst met 2 vloerleggers. Het juiste snijmateriaal is een must en enige expertise voor het verhandelen van de platen met zuignappen is noodzakelijk.

Voordelen van XXL wandtegels

U heeft beslist om de stap te zetten naar wandtegels? Dat is slim. Wandtegels zijn niet alleen supermakkelijk te onderhouden, ze zijn ook heel erg duurzaam. De juiste muurtegel heeft een sterk ruimtelijk effect en kan een kleinere ruimte groter doen lijken. Hoe groter het formaat, hoe minder voegen er immers zichtbaar zijn en dat brengt de nodige ruimte en rust.

Groot Groter Grootst: XXL vloer- en wandtegels

Keramische vloeren en wandtegels worden steeds groter. Jaren geleden zei men dat het formaat 100×100 cm een groot formaat was. Intussen hebben de ceramiekfabrikanten nog grotere formaten in de markt gezet. Het formaat 120×120 cm is de dag van vandaag een courant formaat en wordt regelmatig geplaatst als vloer en wand. Andere grote formaten zijn 160x160 cm, 120×240 cm,150×300 cm en 160×320 cm.

CONTACTEER ONS GERUST VOOR VRAGEN ROND HET PLAATSEN VAN XXL VLOER- EN WANDTEGELS OF VOOR EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page